de drankgigant
Drankgigant.nl, ervaringen en bedrijfsinformatie.
Nu snap ik dus ook waarom het zo voordelig is, want voor deze prijs had ik ook elders kunnen inkopen. Kijk je even in de geschiedenis van de commentaren hier, dan zie je dat ook anderen verkeerde flessen of glazen hebben gekregen en Drankgigant steevast de hakken in het zand zet.
Grootste Online Slijterij van Nederland Drankgigant.nl.
Vier de zomer met 24 ICE! 15 Jul 2018. Waan je op een tropisch eiland met een heerlijke Pina Colada! 12 Jul 2018. Ervaar de heerlijke smaak van Kavalan Solist Vinho Barrique Cask Strength Single Malt Whisky! WIE IS DRANKGIGANT?
Drankgigant kortingscode: 50% korting in juli 2018.
Alle bestellingen bij Drankgigant die voor 2000: uur worden gedaan, worden de volgende dag bezorgd. De verzendkosten bedragen, ongeacht de grootte van de bestelling, voor zowel Nederland als Belgiƫ 695. Mocht je onverhoopt een foutieve bestelling ontvangen, dan zijn de retourkosten voor Drankgigant.
Drankgigant.nl Ervaringen met Drankgigant reviews betrouwbaar.
Terug thuis ben ik de fles even op internet gaan opzoeken en bleek dat ik zon 50% teveel had betaald voor de fles. Toen ik Drankgigant hiervan op de hoogte bracht antwoorde mevr. Lindsay Bout dat zij vroeger de fles ook goedkoper verkochten.verder niks waardeloze klantenservice De bewering dat zij altijd de scherpste prijzen te hebben is dus alles behalve waaropgelet hiervoor.
Drankgigant reviews Lees klantreviews over drankgigant.nl.
Door een fout op site was ik genoodzaakt verzendkosten te betalen. Deze wilde Drankgigant achteraf niet vergoeden terwijl mijn beoogde aanschafbedrag meer dan 150 was. Verder zeer slecht/onbeschoft te woord gestaan door de helpdesk die me er zelfs van beschuldigde de error op de site verzonnen te hebben.
www.drankgigant.nl Pagina 3 Het Whisky Forum.
Overigens ken ik tientallen webshops op ander vlak maar wel in de omvang van de drankgigant waar ik gewoon op kan halen. Soms is dat idd gewoon in een soort van pakhuis maar als de prijs scherp is en ik toch in de buurt ben.
clover gin NIEUWE VERKOOPPUNTEN: BEVEREN De Drankgigant. Facebook.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons