drankgigant adres
Openingstijden van Drankgigant.nl B.v. in Nederland.
Door verder gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies voor de doeleinden zoals beschreven in onze privacy en cookieverklaring. Javascript moet ingeschakeld zijn om deze pagina goed te kunnen bekijken. Naar de inhoud van deze pagina.
Grootste Online Slijterij van Nederland Drankgigant.nl.
Vier de zomer met 24 ICE! 15 Jul 2018. Waan je op een tropisch eiland met een heerlijke Pina Colada! 12 Jul 2018. Ervaar de heerlijke smaak van Kavalan Solist Vinho Barrique Cask Strength Single Malt Whisky! WIE IS DRANKGIGANT?
Drankgigant.nl, ervaringen en bedrijfsinformatie.
Ik maak er 2 bestellingen 2x5000, van en er staat nergens dat men op 1 adres 1 x met die aanbieding mee mag doen of die moet ergens in het klein geschreven zijn. Kom ik in de winkel, mocht maar 1 bestelling meenemen. Nazorg en garantie. Leo Wesdorp beoordeelde op 2017-04-20. Voor mij onbegrijpelijk dat er zoveel negatieve reacties op deze site staan. Ik bestel al enige jaren met regelmaat mijn dranken bij de Drankgigant en tot gisteren toe altijd veilig en prima verpakt ontvangen.
Drankgigant.nl 27 Reviews Update: juli 2018.
Wanneer er door hun systeem een fout word gemaakt met het adres en pakket niet bezorgd kan worden, word er van de klant verwacht dat deze 2x verzendkosten die overigens al aan de hoge kant zijn betaald. En na een klacht word het niet serieus opgepakt en niet het volledige bedrag teruggestort!
Drankgigant reviews Lees klantreviews over drankgigant.nl.
Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf. Jan van den Bosse. Jan van den Bosse is uitgenodigd om deze review te schrijven door Drankgigant. Jan van den Bosse is uitgenodigd om deze review te schrijven door Drankgigant.
Drankgigant kortingscode: 50% korting in juli 2018.
Drankgigant korting tips. Naast een groot aanbod heeft de webshop ook hele scherpe prijzen. Ben je op zoek naar een leuke aanbieding? Dan ben je bij de webshop aan het juiste adres, want je krijgt bij Drankgigant korting op veel artikelen.
drankgigant adres.
Dan ben je bij de webshop aan het juiste adres, want je krijgt bij Drankgigant korting op veel artikelen. Drankgigant reviews Lees klantreviews over drankgigant.nl. Alleen de laatste review zal meetellen voor de TrustScore van het bedrijf. Jan van den Bosse.

Contacteer ons